WEBDESIGN

Aansluitend op uw drukwerk moet uw website er natuurlijk ook goed uitzien, een mooi grafisch ontwerp, in lijn met uw huisstijl en uiteraard gebruiksvriendelijk en compatibel met de vele internetbrowsers en configuraties. Wij zijn een online webdesignbureau dat wertk door heel Nederland. Zo verzorgen we naast het design ook de complete techniek: het bouwen van de site in HTML, CSS en Bootstrap, indien gewenst voorzien van een eenvoudig te bedienen Content Management Systeem (CMS) gebaseerd op betrouwbare open source techniek als PHP en MySQL. Technisch kunnen we zover gaan als u zich kunt voorstellen, van online applicaties voor offertegeneratie en YouTube video's tot een online ledenadministratie.

Maar hoe dan ook in ons werk is het ontwerp leidend, de techniek passen we daar op aan. Verschillende reclamebureaus in Flevoland (en daar buiten) besteden de technische realisatie van hun website zelfs aan ons uit.

Gezien onze achtergrond en banden met de videowereld uit Hilversum verwerken wij ook regelmatig online videoin de sites die we maken. Video wordt steeds belangrijker op internet gezien de impact die het heeft, waar je het vroeger moest stellen met een aantal plaatjes kun je nu de realiteit laten zien.

Webdesign, internet vormgeving, websites bouwen, voorbeeld websites door Bouwie Media Creations.

CONTACT

BouwieMediaCreations

06 233 14 055

Postbus 6, 7720 AA Dalfsen
www.bouwiemediacreations.nl