WERKWIJZE

Bouwie Media Creations is een compleet reclamebureau met verschillende afdelingen voor advies, concept, tekst, ontwerp, technische uitwerking en realisatie.

In feite is ons ontwerpbureau een soort bijenkorf: een netwerkorganisatie van verschillende veelzijdige ZZP-ers (freelancers). Geen dure bedrijfspanden, geen personeel in vaste dienst, dus weinig overhead. Daardoor kunnen wij voor scherpe tarieven werken. Wij kunnen alles voor u regelen, zijn flexibel, hebben kennis van zaken, werken accuraat en zijn servicegericht. Kortom, de perfecte combinatie tussen zakelijke dienstverlening en artistieke kwaliteit.

Bouwie is ook een interessante sparringpartner als u nog niets concreets hebt, maar gewoon eens wil brainstormen en de verschillende opties en mogelijkheden wil onderzoeken.

Tevens werken wij afhankelijk van de opdracht regelmatig samen met communicatieadviseurs, marketingspecialisten, tekstschrijvers, fotografen, cameramensen, geluidsstudio's, 3-D specialisten, hostingbedrijven, drukkerijen en beletteringsbedrijven. Iedereen bij BouwieMediaCreations is ook als freelancer in te huren, op locatie of in onze eigen studio, exclusief voor u.

EfficiĆ«nt werken staat bij ons hoog in het vaandel met als doel het bereiken van een win-win situatie voor u, ons en het milieu. We werken veel online en via telefoon. Op deze manier kunnen we onze volle aandacht richten op de creaties die we maken. Bij Bouwie Media Creations vinden we ook de prijs-/kwaliteitverhouding belangrijk: wij zijn geen prijsvechters, maar beduidend goedkoper dan een reclamebureau met eigen pand en vaste medewerkers. 


Full-service support tegen een representatieve vergoeding.

Bouwie

Werkgebieden:  Zwolle, Amsterdam, Hilversum en Almere

Klantcontact, planning, project management, graficus, DTP, websitebouw en functioneel ontwerp, interaction design, online video, dvd-authoring, freelance docent in Adobe software

Werkervaring bij: verschillende drukkerijen (ook klassieke lithografie), reclamebureaus, video-, multimedia- en internet-bureaus, mediaopleidingen en eigen ondernemingen

Opleidingen: SAE 'Multimedia Producer', Grafisch Lyceum 'Grafische Technieken' en verschillende media cursussen

Andere passies: Zeilen, duurzaamheid, voedselbossen en spiritualiteit

Frank

Werkgebieden: Hilversum

Allround media designer, corporate, motion, dvd en webdesign

Werkervaring: verschillende reclamebureaus, tv-bedrijven en mediaopleiding als inhouse huisstijlbewaking

Opleidingen: Hogeschool voor de Kunsten 'Beeld- en Media technologie', 'Lucas College' school voor reclame- en presentatie-technieken

Andere passies: Groot Disney fan, uiten van creativiteit


Frans-Jan

Werkgebieden: Utrecht, Amsterdam en Wageningen

Allround programmeur PHP, MySQL, ActionScript, XML, HTML, Javascript, MaxMSP en Computer Componist

Werkervaring: verschillende reclamebureaus

Opleidingen: Hogeschool voor de Kunsten 'Muziektechnologie' en vele zelfstudies in programmeren

Andere passies: Interactieve- en muziek installaties

CONTACT

BouwieMediaCreations

06 233 14 055

Postbus 6, 7720 AA Dalfsen
www.bouwiemediacreations.nl