VIDEODESIGN

Onze kennis en kunde van grafische vormgeving zetten we ook in om uw reclame communicatie in een videovorm te presenteren.

Denk daarbij aan YouTube video's binnen uw website van bijvoorbeeld uw bedrijfspresentaties, bedrijfsfilms, voorlichtingsfilm of instructiefilm. Wij produceren de complete videoproductie en verzorgen zelf het screendesign, editing, compositing en de 3D animaties. Voor video opnames, registraties en geluidsopnames werken wij samen met professionele cameramensen en geluidsstudio’s.

In samenwerking met verschillende TV producenten verzorgen wij ook de televisievormgeving voor verschillende commercials en televisieprogramma's voor de commerciële en publieke omroepen. 

Video vormgeving, mooie voorbeelden van video toepassingen binnen uw website.


BEDRIJFSFILMS

Presenteer uw bedrijf of product opvallend en eigentijds via een bedrijfs- of promotiefilm. Een opvallende videoproductie is meer dan een commercial, het is een statement waarin u uw huisstijl, uw filosofie en de mogelijkheden krachtig over het voetlicht brengt. U kunt uw bedrijfsfilm of promotionele commercial zichtbaar communiceren via YouTube of televisie. Bouwie verzorgt uw complete infomercial of bedrijfsfilm, van idee tot editing. Bouwie Media Creations, sterk in audiovisuele (AV) producties.VOORLICHTINGSFILMS

Beelden zeggen meer dan woorden, zo komt uw instructie dan ook veel duidelijker over in een professioneel gemaakte instructiefilm, museumpresentatie of instructiefilm. 

Uiteraard verzorgen wij bij al onze videoproducties voor een grafische vormgeving passend in de huistijl van het bedrijf, ontwerpen wij een mooie dvd inlay of verwerken de video online in uw website.

Naast voorlichtingsfilms of instructiefilms produceren wij ook audiovisuele (AV) producties voor musea. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve film bij een museum tentoonstelling.


MOTION GRAPHICS

Graphics verlevendigen uw video presentatie of televisieprogramma. Bouwie Media Creations beschikt over toonaangevende specialisten op het gebied van screendesign, 3D animaties, televisiedesign, logo design en motion graphics. Naast onze bijdrage aan videoproducties en televisievormgeving, zijn wij ook actief met editing, compositing.

Regelmatig zijn onze ontwerpen te zien in verschillende televisieprogramma’s en andere audiovisuele producties. Bouwie Media Creations werkt hiervoor samen met verschillende TV producenten. 

CONTACT

BouwieMediaCreations

06 233 14 055

Postbus 6, 7720 AA Dalfsen
www.bouwiemediacreations.nl